PRO KEXHOLM RY

Uutiskirje 1/2021

Hyvä Pro Kexholm ry:n jäsen!

Luet parhaillaan yhdistyksemme ensimmäistä uutiskirjettä. Tarkoitus on lähettää näitä jatkossa ainakin muutaman kerran vuodessa, jotta pysytte ajan tasalla sen suhteen, mitä yhdistyksessä tapahtuu.

Kulunut vuosi ei ole mennyt ihan niiden suunnitelmien mukaan, mitä viime vuosikokouksessa laadittiin. Emme saaneet rahoitusta ideaamme toteuttaa esisuunnitelma Käkisalmen vanhan tuomiokirkon kunnostamiseksi. Sen sijaan saimme jonkin verran (3000 e) toiminta-avustusta Pamaus ry:ltä. Tämän avustuksen turvin olemme pystyneet toteuttamaan toisen vuosikokouksessa esiin tulleen idean, yhdistyksen nettisivujen laatimisen.

Kontaktien ylläpitäminen nykyisiin priozerskilaisiin ei vallitsevien olosuhteiden vuoksi ole sujunut sekään niin kuin toivottiin, mutta sähköisesti olemme jonkin verran pitäneet yhteyksiä vanhoihin ja uusiin tuttaviin siellä. Kontakteja on myös luotu Pääkaupunkiseudun Karjalaisyhteisöt Pääskyyn. Hallituksen jäsenet ovat osallistuneet Pääsky ry:n kokouksiin sekä tilaisuuksiin viehättävässä Villa Salmelassa, jonka palvelut ovat kaikkien Pro Kexholm ry:n jäsenten käytettävissä.

Pro Kexholm ry:n nettisivut ovat pientä viimeistelyä vaille valmiit. Sivujen visuaalisen ilmeen on suunnitellut varapuheenjohtajamme, designeri Otso Lindfors ja teknisestä toteutuksesta vastaa Riitta Korpipää Acqua-nimisestä yrityksestä. Acqua toimii myös nettisivujen webhotellina, ja tarkoitus on, että vastaamme jatkossa sivujen päivityksestä itse. Nettisivut julkistetaan syyskokouksessamme lauantaina 27.11.2021 klo 13–15. Kokouspaikka on ravintola Brokadin kabinetti kauppakeskus Triplassa. Yhdistys tarjoaa osallistujille lounaan.

Lämpimästi tervetuloa syyskokoukseen!

Kaarlo Telasuo
puheenjohtaja

Scroll to Top